Employer Branding Awards ofera recunoastere proiectelor, campaniilor si persoanelor care au sustinut dezvoltarea brandului de angajator in cadrul companiilor cu activitate pe piata locala.
DESFASURAREA COMPETITIEI
Competitia se desfasoara pe parcursul a doua etape: propunerile spre nominalizare si jurizarea. Pentru editia din acest an, pot fi propuse proiecte care au fost realizate in intervalul 1 ianuarie 2022 (cu conditia sa nu fi fost inscrise la editia trecuta) – 30 iunie 2023, se adreseaza publicului roman, sunt dezvoltate / implementate de echipe locale si exceleaza in strategie, continut si rezultate.
Inscrierile pentru Employer Branding Awards pot fi facute in perioada 15 mai – 4 august si presupun o taxa pentru inscriere.
Premiile vor fi acordate pe 26 septembrie in cadrul Employer Branding Awards care se va desfasura la JW Marriott Bucharest Hotel, incepand cu ora 19:00, sub forma de gala dinner.
INSCRIEREA IN COMPETITIE
Pentru inscrierea in competitie a unui proiect la o singura o categorie este perceputa taxa de 210 euro + TVA, incluzand un loc la gala dinner. Pentru mai mult de 2 proiecte inscrise este perceputa taxa de 155 euro + TVA. O companie poate fi nominalizata cu mai multe proiecte, insa numarul de locuri gratuite alocate per companie pentru nominalizari la gala dinner este de maximum 3. Pentru locurile suplimentare se pot achizitiona bilete separat.
Inscrierile se pot face doar pe formularul pus la dispozitie pe platforma organizatorului, atat de branduri / companii, cat si de agentiile de comunicare sau consultantii care au facut parte din proiect, insa numai cu acordul clientului.
Pentru achitarea taxei de participare, persoana care a facut inscrierea va fi contactata dupa validarea inscrierii.
NOMINALIZARILE & JURIZAREA
Nominalizarile valide vor fi anuntate pe 18 august, dupa incheierea preselectiei realizate de catre organizator. Preselectia vizeaza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse, rezultatele, calitatea si valabilitatea informatiilor (a descrierilor).
Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in domeniul resurselor umane si comunicare si se desfasoara in perioada 18 august – 15 septembrie. O categorie va intra in jurizare cu un minimum de 3 nominalizari valide.
Fiecare categorie va fi jurizata de un numar de aprox. 20 de jurati, din jurizarea categoriei au fost eliminati cei care au proiecte proprii sau ale companiilor concurente inscrise.
Premiul se adreseaza companiilor cu mai mult de 300 de angajati. Brandurile inscrise trebuie sa aiba consistenta in comunicare, campanii de employer branding vizibile in extern, dar si programe interne relevante, o cultura organizationala recunoscuta de catre angajati, evolutie pozitiva a scorului de engagement versus anul trecut, rezultat dintr-un Employer Culture Survey intern, scadere de people turnover si o crestere a atractivitatii pentru potentialii candidati.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria se adreseaza companiilor care folosesc continut generat de catre angajati (videos, postari in Social Media, blogul copaniei etc.) si cu ajutorul acestei strategii de comunicare au reusit sa atraga mai multi candidati sau au promovat brandul de angajator.
Criterii de evaluare categorie:
In aceasta categorie vor fi premiate acele clipuri video, realizate intern sau de catre o agentie, care au un content relevant si se remarca prin creativitate, au avut impact si un numar mare de views, reach, engagement, comments etc.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria se adreseaza campaniilor de recrutare care au adus o crestere procentuala vizibila in numarul de aplicatii pentru diverse joburi in cadrul companiei.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria va premia campaniile cu impact vizibil pe mai multe canale de social media (likes, shares, comments) si care au avut rezultate in atractia si retentia angajatilor.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria se adreseaza companiilor care si-au lansat recent brandul de angajator pe piata din Romania sau care si-au facut rebranding pentru brandul de angajator si au reusit intr-un timp scurt sa devina vizibile.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria se adreseaza acelor persoane din companii cu o experienta de minim 3 ani si atributii de Employer Branding, care au reusit sa creasca brandul de angajator al companiei datorita ideilor creative si proiectelor implementate cu o contributie majoritara. Este necesar ca brandul angajator sa aiba o evolutie pozitiva a scorului de engagement al angajatilor, o scadere de ratei de turnover si o crestere a atractivitatii pentru potentialii candidati.
Criterii de evaluare categorie:
Persoanele inscrise care s-au remarcat prin:
Categoria va premia echipa de employer branding care a reusit sa imbunatateasca vizibil indicatorii de employer branding fata de cei din anul anterior prin proiecte si campanii.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria isi propune sa aduca in prim plan echipa de Employer Branding care s-a remarcat prin:
Categoria se adreseaza companiilor care si-au adaptat beneficiile la noul context, la cerintele pietei dar si ale angajatilor, cu impact vizibil in retentia angajatilor.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria va oferi recunoastere companiilor care au inovat si si-au adaptat strategia la tendintele pietei sau la cerintele interne, avand totodata programe de recunoastere a meritelor celor mai buni angajati.
Criterii de evaluare categorie:
In aceasta categorie vor fi premiate companiile a caror strategie de dezvoltare cuprinde metode inovative de invatare sau crestere pentru angajati (alocare buget de learning, training, coaching, consiliere si reorientare profesionala, job rotations, mentoring etc.).
Criterii de evaluare categorie:
Categoria va premia cea mai buna campanie de employer branding cu focus pe diversitate si incluziune.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria va premia cea mai buna campanie de Employer Branding gandita si realizata special pentru atragerea candidatilor din Generatia Z.
Criterii de evaluare categorie:
Categoria va premia acele actiuni sau proiecte de Employer Branding intr-adevar deosebite, care se remarca prin creativitate si rezultatele obtinute.
Criterii evaluare categorie: