17 SEPTEMBRIE 2024 HOTEL JW MARRIOTT
VEZI CASTIGATORI

Regulament 2023

DESPRE EMPLOYER BRANDING AWARDS

Employer Branding Awards ofera recunoastere proiectelor, campaniilor si persoanelor care au sustinut dezvoltarea brandului de angajator in cadrul companiilor cu activitate pe piata locala.

ETAPELE EMPLOYER BRANDING AWARDS

  • Start Inscrieri Proiecte si Campanii - 15 mai 2023
  • Incheierea Perioadei de Inscrieri - 4 august 2023
  • Validarea Propunerilor si Desemnarea Nominalizatilor - 5-17 august 2023
  • Lansare Vot Juriu - 23 august 2023
  • Incheierea Perioadei de Jurizare - 17 septembrie 2023
  • Gala Employer Branding Awards - 26 septembrie 2023

CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru editia din acest an, pot fi propuse proiecte care au fost realizate in intervalul 1 ianuarie 2022 (cu conditia sa nu fi fost inscrise la editia anterioara) pana la data de 30 iunie 2023. Aceste proiecte trebuie sa se adreseze publicului roman, sa fie dezvoltate/implementate de echipe locale si sa exceleze in strategie, continut si rezultate.

Pentru inscrierea in competitie a unui proiect la o singura o categorie este perceputa taxa de 210 euro + TVA, incluzand un loc* la Gala Dinner. Pentru mai mult de 2 proiecte inscrise este perceputa taxa de 155 euro + TVA per proiect.

* O companie poate fi nominalizata cu mai multe proiecte, insa numarul de locuri gratuite alocate la gala dinner este de maximum 3. Pentru locurile suplimentare se pot achizitiona bilete separat.

Inscrierile in competitie pot fi facute doar prin formularul pus la dispozitie pe platforma organizatorului, atat de branduri / companii, cat si de agentiile de comunicare sau consultantii care au facut parte din proiect, insa numai cu acordul clientului.

Achitarea taxei pentru inscrierea in competitie: Pentru achitarea taxei de participare, persoana care a facut inscrierea va fi contactata dupa validarea inscrierii, incepand cu 23 august. Taxele de inscriere la Employer Branding Awards trebuie achitate pana la 8 septembrie.

NOMINALIZARILE

Nominalizarile valide vor fi anuntate pe 23 august, dupa incheierea preselectiei realizate de catre organizator. Preselectia vizeaza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse, calitatea rezultatelor si valabilitatea informatiilor (inclusiv a descrierilor).

PROCESUL DE JURIZARE

Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in domeniul resurselor umane si comunicare si se desfasoara in perioada 23 august – 17 septembrie. O categorie va intra in jurizare cu un minimum de 3 nominalizari valide.

Fiecare categorie va fi jurizata de un numar aproximativ de 20 de jurati, specialisti in domeniul resurselor umane si comunicare. Din procesul de jurizare al inscrierilor, juratii care au proiecte proprii sau daca exista companii concurente inscrise in anumite rubrici, vor juriza doar categoriile care nu prezinta conflicte de interese.

INSCRIEREA PROIECTELOR SI CAMPANIILOR

Pentru inceput, cititi cu atentie descrierile si cerintele categoriilor in care doriti sa inscrieti proiectul sau campania.

Alegeti categoria potrivita!

Pe platforma de inscriere a studiilor de caz, trebuie sa selectati intai categoria dorita. Pentru fiecare proiect sau campanie trebuie sa completati formularul de pe platforma. Alegeti cu atentie categoria si adaptati continutul in functie de cerinte, daca inscrieti un proiect sau o campanie in mai multe categorii. Nu va rezumati la „copy/paste” in mai multe categorii, continutul trebuie adaptat specificului categoriei.

Descrieti pe scurt studiul de caz!

In formular, includeti un rezumat care sa sublinieze scopul campaniei si cateva detalii esentiale. Spuneti-ne de ce campania, proiectul sau strategia propusa ar trebui sa castige un premiu. Rezumatul sa aiba maximum 300 de cuvinte.

Cititi cu atentie cerintele si criteriile de jurizare!

In continuare, includeti in formularul de inscrieri informatiile esentiale in campurile potrivite campaniei sau proiectului, conform cerintelor categoriei. Nu toate campurile din formular sunt obligatorii, insa este important sa oferiti informatii relevante, care sa raspunda criteriilor de jurizare.

ALTE DETALII IMPORTANTE PENTRU INSCRIERE

Extra informatii: Pentru a oferi mai multe informatii despre proiect/campanie, puteti adauga un singur fisier PDF pe platforma noastra, prin „upload” in sectiunea Materiale vizuale. De asemenea, aveti posibilitatea sa inserati in textul studiului de caz o serie de link-uri externe, fie catre fisiere (audio, video, foto) gazduite independent (exclus WeTransfer sau alte platforme cu data de expirare), fie catre pagini web. Acestea trebuie sa fie publice si accesibile online pana pe 17 septembrie 2023. Nu trimiteti link-uri de tipul WeTransfer sau catre platforme accesibile doar cu parola. Dimensiunea maxima a unui fisier nu trebuie sa depaseasca 20 MB.

Adresa Web: Aici trebuie sa inserati un link reprezentativ, public, de la website sau de la un cont de social media. Acest URL va fi afisat ulterior pe site-ul evenimentului atunci cand vor fi anuntati nominalizatii.

Organizer

Main Partner

Gold Partners 2023

Silver Partner 2023

GALA SUPPORTERS 2023

Supported by
  • Hosting by Host-Age.ro
Media Partners